Frissan

Hur kul är det att betala 1000 kr hos frisören för slingning, och resultatet är nästan precis som innan? Superkul tycker jag!! :/ men men, lite fräschare är det ju i alla fall fastän jag hade önskat mig en aning mörkare.. Får väl ta en slingning/färgning längre fram kanske! Sov gott allihop :) Föresten, nu är jag nästan klar med lite julpyntning som gardiner och sånt mys :) köket blev helt underbart, riktigt nöjd är jag :) kommer lägga upp lite bilder när allt är klart, är gött seg :p haha!

Nu taggar vi!

Ja nu taggar vi för lagfest och utgång! Ska bli superkul :D

Min dag.

Idag är det den 25:e och det är den bästa dagen varje månad för då får man ju känna sig lite rik! :D Eller ja, i alla fall ett tag innan alla räkningar skall betalas :P hehe.... Men men, det är ändå en underbar dag! :D

Idag har jag jobbat fram till 3 och sen åkte jag direkt till ett mycket mycket mer snöigt Trollhättan än vad Uddevalla var.. Nästan lite kaos kan jag säga, i alla fall på Överbys parkering. Men som sagt, jag åkte dit för att möta upp mannen i mitt liv så att vi kunde köpa en vinterjacka åt honom (veeet att det snart är December :P ) Tänkte även att jag skulle fått köpt något men icke sa nicke, eller jo örhängen fick jag ju köpt men jag hade ju tänkt mig att köpa någon ny klänning som jag kan ha på mig imorgon, för imorgon är det ju Lagfest!! :D Men jag ska träffa Marre imorgon klockan 10 så då kanske jag kan försöka få tag i något. Strumpbyxor måste jag i alla fall ha och så svårt kan det ju inte vara att hitta det ;p hehe

Nu på kvällen har jag tränat innebandy, och det va riktigt skoj faktiskt :) vårat lilla damlag fick vara med på herrarnas träning idag för vi var så få, men det va kul! Snabbt tempo och mycket passningar (och hårda skott, ajaj!!)

Nu tittar jag på världens löjligaste program som heter genetisk plastikkirurgi och det handlar om människor som vill operera sig för att få mer drag av vita eller europeer. Tycker det är så löjligt för någon vill ha längre ben, större bröst, mindre bröst osv. Känns ju som det inte bara är vita som har långa ben... Inte jag i alla fall!

Dessa fick jag köpt. Tyckte dom va väldigt söta :) Vila 99:-

Verkligheten har kommit ikapp..

Ja som rubriken lyder så har verkligheten verkligen hunnit ikapp mig! Visst jag har allt vetat om att den förr eller senare kommer göra det, men att det skulle vara så här jobbigt att inse hur mitt liv egentligen ser ut visste jag inte. Äta, sova, jobba, jobba? Jag har haft så jobbiga dagar nu denna veckan och jag vill verkligen att veckan ska ta slut, jag längtar verkligen till min lilla ledighet på två dagar så jag bara kan få mysa med min älskling. Kan säga att jag är så himla glad att få ha honom i mitt liv, han stöttar alltid mig i både vått och torrt! Snälla kan det inte bli Fredag kväll snart!

Det spelar ingen roll...

Hur länge jag sover för jag är alltid trött! Inatt sov jag 10 timmar och jag är så himla trött nu! (kanske sover jag för länge??) Men men... Just nu sitter jag och kollar på innebandy på tv och jag blev lite besviken för på tv.nu stod det att elitserien skulle spela, alltså damernas högsta serie. Men istället visas superligan (herrarnas) inget fel alls att få kolla på det med det hade vart skoj om dom kunde visa damerna någon gång på tv... Aja, i vilket fall är det underhållande och man lär sig mycket. :)

Jag hade fel!

Nej, jag hade grymt fel i mitt förra inlägg! Det är vinter, men det får INTE var vinter! Jag längtar till sommaren redan och det är så himla långt kvar tills dess! Så nu hade det inte suttit fel med lite extra pengar så man kan åka iväg till solen.
Tänkt att ligga och sola på en kritvit sandstrand och titta ut över det underbara turkosa havet. Fasiken vad taskig jag är nu, både mot mig själv och andra nu när jag skriver detta!
Men grejen är den att jag tittade på massa gamla resebilder från när jag och älsk var i Grekland förra året och Turkiet iår och jag längtar så förbannat mycket tillbaka. Så att titta ut genom fönstret och se det gråa vädret ute gör inte saken bättre.
Visst det får gärna vara kallt och mörkt tiderna innan Jul och då menar jag typ en vecka före och efter, sen ska allt bort och sola ska värma igen. Keep dreaming.

Tänkte läska er lite i vintermörket med lite varma bilder


Jag ser det snöar..

Nu är det vinter! Nu får det vara vinter! :)

Fyfarao vad deppigt Uddevalla ser ut.. :O

 

PS. Någon som vill skrapa min rutor på bilen sen? :)



19 November

Sitter här på min rast och har precis ätit massa onyttigheter! Fan jag måste sluta med det, är ju inte ens gott egentligen! Så imorgon blir det gymmet punkt slut!! Annars blir det nog inget beach 2011 för mig....

03:30

Kom hem för någon timme sedan efter ett långt pass på jobbet idag, och det första som möter mig i dörröppningen är en glad och lite berusad pojk.. Jo han va ju ledig från skolan imorgon så han tog några öl, detta är helt okej från min sida om han bara inte somnade mitt på sängen utan att lämna någon plats åt sin hårt arbetande stackars kvinna :p haha!? Japp det är väl bara att väcka den som snarkar eller skaffa mig superkrafter till att lyfta honom. Fast i och för sig behövs nog superkrafter i vilket fall som helst för han sover nog ganska tungt! Det är ju tur att han är så söt i alla fall så grinig på honom kan man ju verkligen inte vara :p ( kanske mest tur för honom). Wish me luck :)

En liten dröm..

En dröm som jag har haft väldigt länge är att öppna en egen butik. Det hade vart så grymt kul att ha en kläd eller inredningsbutik. Tänk om jag bara hade vart lite modigare och kände att jag kunde chansa så hade jag öppnat en nu! Det ska jag i och för sig göra någon gång med, men då gäller det ju att man har rätt mycket pengar sparade så man kan överleva den första tiden ju! Jag funderar faktiskt på att kolla upp nån bra utbildning eller kurs för att starta eget... Ja nu har jag bidragit en liten dröm som jag nog haft i många år!

17 November

Ja, idag har det varit en lång dag för mig i storstaden Göteborg. Allt blev så himla hastigt och det jag gjorde där va inte till att shoppa kläder utan lite mer seriösa grejer. Fast jag vill nog inte riktigt än tala om vad det är för något.. I alla fall är det inte något som kommer förändra mitt liv (tror jag)

Snart kommer min lilla älskade pojke hem från trollhättan och då blir det kramkalas! Wiee :)

Tyckte den blev lite häftig faktiskt :)



By the way så är jag supernervös! :)

Ledig :)

Idag har jag min första lediga dag utav två, och det känns fantastiskt efter en lång arbetsvecka. Men synd bara att jag vaknade upp dunderförskyld.. Fast det struntar jag i för solen lyser ute och himlen är helt blå (Låter som en sommardag, men synd bara att det är i mitten av november :P )

På tal om att vara dunderförskyld en sån här vacker dag, blir jag lite ledsen med tanke på att jag inte kan träna! Jag har längtat sen i söndags att få komma på träningen och springa och jaga bollen. Men det kan jag ju inte göra ikväll för imorgon är ju en viktig dag! Fast jag tror nog att jag pallrar mig till hallen för att kolla i alla fall :)

Sen en annan kul sak är att jag igår fick reda på att Jenny beställt ett par skor åt mig! Vi har letat som galningar efter just den skon men den har vart slut överallt. Okej, vi har besökt två HM butiker och kollat på HM.se men när jag mailade dom om skon fick jag reda på att den skulle sluta säljas och att dom bara hade några fåtal kvar av vissa storlekar, naturligtvis fanns inte min storlek i någon av färgerna. Men när Jenny ringde och bokade åt sig frågade hon om 37 fanns och det gjorde det tydligen ändå!  Wiee så i början av December kommer mina älsklingar <3


14 november

Idag har vi spelat match i Göteborg, Landvetter. Ett topplag som spelade väldigt tufft och rätt fult (vi hamnade ganska ofta bakom sargen), men annars var matchen väldigt kul att spela för vi hade allt bra anfall och skott på mål. Resultatet blev 6-3 till dom och det är ändå inte fy skam tycker jag :) föresten så gjorde jag mitt första mål denna säsongen och det känns underbart måste jag säga :) jag längtar verkligen till nästa match som äger rum här hemma i Uddevalla på söndag :) Men nu är det dags att sova och det ska bli så skönt för jag fruktansvärt trött..!! God natt allisammans :)

Nanatajm

Dags att sova! Ska bli helt underbart vill jag lova :) Imorgon börjar jag jobba klockan 6, precis som idag, men imorgon behöver jag inte jobba till 15 utan jag slutat 10! Wieehoo :) Ska nämligen spela match imorgon i Göteborg, så då fixade min snälla chef ledigt för mig halva dagen :) Jag är riktigt taggad! Det ska inte bli annat än 3 poäng imorgon, det förtjänar vi, vi har ju kämpat som tusan! Men men imorgon möter vi Landvetter.. Funderar kanske på att ta ett flyg till solen efter matchen imorgon istället för att åka hem ;) hade inte vart helt fel ju!! Nej, nu är det dags att sova så man är utvilad både till jobb och match imorgon :) God natt på er! :)

13 november

Idag har jag jobbat från klockan 6 imorse. Det är ingen höjdare att gå upp klockan 5 en Lördag, och grejen med att gå upp så tidigt är ju att det inte spelar någon roll hur många timmar man sover, för man är lika trött om man sovit 8 som om man sovit 3 :S Jobbigt det där..

Men nu håller jag och min lilla vän Mariella http://marreparre89.blogg.se på att bestämma vad vi ska äta.. Efter det blir det eventuellt lite bowling för Malin fyller ju stor :)

Ha det bra allihop :)

Nu börjar det bli lite flyt! :)

Fick reda på en riktigt rolig nyhet idag! Jag börjar bli lite nervös :) ..!!!! Men, jag berättar någon annan gång vad detta är för braig nyhet :p Nu ska jag sova! God natt/ Sara

Hemma!!

Nu har jag slagit mig ner i soffan för jag har precis slutat jobba!! Härligt! Jag har jobbat från 16:45 till 01:45 och det har varit hur lugnt som helst, antar att folk inte är ute och kör på vägarna om man inte måste... Det bästa som hände på kvällen va ju när Marre kom och hälsade på :D Nej, nu är det dags att sova!! Natti natti!!

Blev inte alls som jag planerat.

Haha, idag blev det inte alls som jag hade planerat.. jag gick inte upp ur sängen och käka frukost när jag skrev att jag skulle det, utan jag låg allt kvar en ganska lång stund till, när jag väl gick upp åt jag inte frukost utan började tvätta istället (i och för sig väldans bra).. Det blev verkligen inget gym för mig, upptäckte att sport-bhn hade hamnat i tvättmaskinen och mina träningsbyxor har gömt sig någonstans.. (VART!??) så jag släppte gymmet ganska rejält. Det kanske är lika bra ändå för här sitter jag i soffan och mår lite halvdant om man säger så, fryser, ont i halsen och huvudet värker! Hoppas det går över snart.
Men, alltså dagen blev inte riktigt som jag ville, hade ju även tänkt åka till överby, men baby ringde och sa att vi skulle ta det imorgon istället, och så blir fallet. :P
Detta blir alltså en slappardag hela dagen, rätt skönt faktiskt! :)
Hade ju även tänkt mig att gå på personalfest idag, men som det ser ut nu så orkar jag faktiskt inte..

Men men, när jag ändå håller på att skriva i min kära blogg (som jag förövrigt har blivit rätt bra på att i skriva i) tänkte jag berätta hur min helg har varit.
Kan säga direkt att denna helg har varit underbar :D

I Lördags vaknade jag upp ganska tidigt och var väldigt taggadvgt rolig att spela, väldigt jämn! Dock slutade den 5-3 till dom, men på nått sätt kändes det som en seger för att vi spelade så himla bra! Synd att bollarna inte vill in i målet bara :P
Senare på kvällen när vi kom hem va det bara att göra sig iordning i racerfart för det väntades ett sexparty! Fy vad skoj det va!

Igår (söndag) gjorde varken jag eller plutt något alls! Vi bara låg i soffan och kollade på tv! Helt underbart att bara få lov att vara :) Jo, just det.. vi gick ju faktiskt en go långpromenad för att på vägen hem handla mat så vi kunde laga middag. Det blev potatisgratäng med entrecote (stavning) Vi tyckte vi var värda det :) Det blev underbart gott och jag är glad över att min lille pojk är så bra på att laga mat :D muuums!
(oj, vad mycket jag har skrivit, rekord kanske? ;) )


Vad ska man göra idag..?

Ja, frågan lyder: vad ska man hitta på idag? Det är kalasfint väder ute, dock mycket kallt, men det ät så det ska va i november :p Men åter till frågan. Jag funderar på att kanske sticka till gymmet en sväng och springa på löpbandet, sen kanske det får bli en liten tur till överby för att handla en vinterjacka till älsklin <3 Men vi får se vad som händer! Ligger ju fortfarande i sängen och är sjukt trött fast jag har sovit i en evighet :s Men så är det ju alltid med mig :( Nej, nu är det dags att ta mig i kragen för att äta frukost och sen pallra sig iväg till gymmet.... Ha det bäst!! :)

Mätt..!!

Nu har jag tryckt i mig godis, chips, dipp och cola! Och jag rullar iväg kan jag helt ärligt säga! :O
Sen har jag vart lite uttråkad så jag har grejat lite med iPhonen.. Hittade en sjukt rolig app igår som heter Lenses! Man kan ta så mycket roliga bilder, har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår efter träningen! Jag, Marre och Malin stod ute i en hel timma och tog störda bilder :D
Men man kan även ta rätt fina och häfta bilder med den, här ska ni få se:

Sjukt bra tidsfördriv är det ju i alla fall :)

img_0195


Nu blir det....

Fredagsmys! Det blev både chips och godis! :)
Nu blev jag glad! :)

Jahopp

Nu är hjärtat gått iväg, och lämnade mig här hemma helt själv! Inte så skoj precis, så därför för att göra situationen bättre och roligare funderar jag starkt på att gå ner till Willys och köpa chips med dipp. Kanske ska jag feta på mig ännu mer med att gå in på Hemmakväll för att köpa världens godaste godis. Eller ska man välja en grej, eller båda? Båda? Båda?
Hm, jag har inte bestämt mig än, men grejen är den att jag ändå ska spela match imorgon, så då kan jag ju nästan köra på båda, eller? :)
Förövrigt går inget bra alls på tv:n just nu, så nu visas Americas funiest home video, och hur bra är det på en skala mellan 1-10.. kanske 0,5.. :P Nej, usch vad negativ jag är, fast tyvärr är jag ju det mest hela tiden nu för tiden, eller ja, den senaste veckan. :/ Kan nog säga att denna veckan kan nog ha varit den jobbigaste arbetsvecka någonsin...

Men men, för en stunds sen tänkte jag uppdatera min iPhone till 4.0. Efter en stunds försök (kanske över en halvtimma) kom jag på hur jag skulle göra. iTunes är inte gjort för vanliga människor som inte kan det där med teknik och dator, men jag klarade det och nu är den snabbare än någonson :) (oj, lite positivitet haha)

Nu ska jag försöka bestämma mig: chips med dipp eller godis eller båda två!
HareBra :)


Breakfast :)

Frukost är så himla gott när man har varit vaken i 5 timmar! Jag har gått upp 5 nu varje dag i fem dagar, och det är fruktansvärt! :p Fast det är ju så skönt att få komma hem tidigt! :) Men det första jag längtar efter när jag vaknar är att få komma hem och sova middag :) Men men, nu har jag i alla fall rast och har precis ätit en god frukost bestående av yoghurt, smörgås och en klämmis, juice är ju självklart ett måste, och idag blev det äppeljuice :) Ha det bra allihop :)

4 November

Idag har jag haft en mycket mysig eftermiddag som har bestått av en liten fika på Espresso House med goa Emelie. Kan vara gott att få prata lite med henne med tanke på att vi har mycket lika åsikter. Alltid kul att få träffa henne :)

Efter den mysiga fikan tog jag och älskling en långpromenad genom Uddevalla. Vi gick runt massa hus och gränder som man nästan aldrig tänker på. Längtar på nåt vis till när vi har hus och familj. Och hund får man ju inte glömma :) Men det va riktigt skönt att få vara ute och gå i detta underbara höstväder :)

Snart är det innebandy som gäller, och det ska bli så skoj! :)

Ha det bra! Sara

En helt vanlig Tisdag

Jag är trött, och jag fryser! Och, jag funderar på vad framtiden har att erbjuda!

1 november

Idag har jag fått gjort så himla mycket, och då menar jag mycket! Jag har gjort en cheesecake som jag ska bjuda finbesöket på imorgon. Sen så har jag gjort massor med viktiga saker på dator och ringt viktiga samtal, och det har jag gjort sen 4 till nu, och nu är klockan kvart över 8. :O
Sen får jag ju inte glömma den lilla snabba städningen ;)
Okej, jag överdriver kanske lite när det gäller att jag har fått gjort så mycket. Men lite har jag i alla fall gjort. :)

Men, idag är det den 1 november och året har gått så himla fort! Imorgon fyller jag gammal (22) och det blir kallare för var dag som går. Om man bortser från den dagen i oktober som gav minusgrader och årets första snö!
Nu när detta året har gått så snabbt undrar jag hur nästa år kommer se ut, för detta året har det ju inte hänt så himla mycket annorlunda precis. Förutom att jag går i heeeelt andra tankar än vad som fanns i mitt huvud för inte så himla längesen faktiskt. Men det som snurrar runt i huvudet på mig är bara bra grejer, bra saker som gör mitt och S liv bättre och tryggare om man säger så :)

Föresten, vad tycks om ni header? Gjorde den i Photoshop denna gången, och herrejösses vad svårt det va! Minns inte att det va så svårt när man grejade med det programmet i skolan... Kanske börjar bli gammal :P

Ha det bra allihopa :)


RSS 2.0